Beestenboel

Beestenboel dat is een middag heel actief bezig zijn. Met mooi weer gaan lekker in het bos op zoek naar konijnen. Bij elk konijn kunnen we een spelletje doen. We gaan o.a. koe melken en vogeltjes schieten, picknicken en spelen in het hooi. Als het buiten regent of te koud is gaan we binnen de koe melken, met eitjes gooien, snuitschieten, eendjes vangen en nog veel meer. En we gaan ook even de echte kalfjes voeren en knuffelen.

Op zoek naar konijnen

Als het buiten regent of te koud is gaan we binnen de koe melken met eitjes gooien, snuitschieten, eendjes vangen en nog veel meer. Picknicken en spelen in het hooi. En we gaan ook even de echte kalfjes voeren en knuffelen.14.00 uurOntvangst met fristi en een wafel.De jarige krijgt een koeienkroon met zijn/haar naam erop (je mag cadeautjes uitpakken).Voor de begeleiders is er koffie/thee met een wafel.De beestenboel gaat van start.Picknicken in het hooi.Met onbeperkt ranja en een zakje chips.We gaan de echte kalfjes knuffelen en voer geven.Pannenkoekenbeslag maken en heerlijk smullen van je zelf gebakken pannenkoek. Onbeperkt ranja drinken en de begeleiders mogen natuurlijk mee eten.17.30 uur Is het alweer tijd om afscheid te nemen.Iedereen krijgt een diploma.Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van een avontuurlijke middag op de boerderij.Het middag programma op woensdag, vrijdag en zaterdag is van 14.00u tot 17.30u of 14.30u tot 18.00u Het zaterdagochtend programma is van 10.00u tot 13.30u. In de vakantie is het ook mogelijk om op een andere dag een feestje te geven.

Het zaterdagochtend programma

10.00 uurOntvangst met fristi en een wafelDe jarige krijgt een koeienkroon met zijn/haar naam erop (je mag cadeautjes uitpakken).Voor de begeleiders koffie/thee en een wafel.De beestenboel gaat van start.Maar ook gaan we even bij de echte koeien kijken, kalfjes voeren en knuffelen.Pannenkoekenbeslag maken en heerlijk smullen van je zelf gebakken pannenkoeken. Onbeperkt ranja drinken.De begeleiders mogen natuurlijk ook mee eten.We gaan in het hooi spelen met ranja en een zakje chips.13:30 uurIs het alweer tijd om afscheid te nemen.Iedereen krijgt een diploma.Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van een avontuurlijke dag op de boerderij.Kosten voor een standaard feestje, 3.5 uur speelplezier.15.- per kind, 2 begeleiders inbegrepen.Minimaal 8 kinderenExtra begeleiders  7.50 ppMinder als 8 kinderen dat kan maar erworden wel 8 kinderen in rekening gebracht.Om het feestje extra feestelijk te maken,kunt u kiezen voor extra’s bij de reserveringWij organiseren kinderfeestjes het hele jaar door. Beestenboel is voor kinderen vanaf 6 jaar.Wij adviseren om speelkleding aan te doen die vies mag worden.

Direct reserveren?

Direct reserveren voor deze activiteit? Klik hieronder om voor deze activiteit te reserveren. U wordt dan doorgestuurd naar de reserveringspagina.

Ga dan naar het reserveringsformulier