Boeren 6 kamp

Boeren 6 kamp is lekker actief bezig zijn. Vol energie beginnen we aan een middag van behendigheid, snelheid, slim en sterk zijn. Aan het einde van de middag word de winnaar bekend. Iedereen krijgt een diploma. We kunnen de groep in 2 groepen verdelen, maar het kan ook individueel gespeeld worden.

Als het weer niet mee wil werken hebben we de super gezellige quiz;

De klap van de hamer

De klap van de hamer is een super gezellig spannend spel. Er worden allemaal verschillende korte spelletjes gedaan. Dat word gecombineerd met vragen en bij elk goed antwoord of als het spelletje is gehaald mag er iemand met de hamer op de spijker slaan. Wie de spijker het diepste in de boomstam heeft geslagen, heeft gewonnen. Iedereen krijgt een diploma.14.00 uurOntvangst met fristi en een wafel (je mag cadeautjes uitpakken).Voor de begeleiders is er koffie/thee met een wafel.Beginnen we met de 6 kamp spellen met o.a. koe melken, de klap van de zak, de stormbaan, pieperschieten.We gaan picknicken in het hooi met onbeperkt ranja drinken en een zakje chips. We kunnen ook de echte kalfjes knuffelen en voer geven, pannenkoeken bakken en op eten. De begeleiders mogen natuurlijk mee eten.17.30 uurIs het alweer tijd om afscheid nemen.Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van een avontuurlijke middag op de boerderij.Het middagprogramma op woensdag, vrijdag en zaterdag is van 14.00u tot 17.30u of van 14.30u tot 18.00u. Het zaterdagochtend programma is van 10.00u tot 13.30u. In de vakantie is het ook mogelijk om op een andere dag een feestje te geven

Het zaterdagochtend programma

10.00 uurOntvangst met fristi en een wafel (je mag cadeautjes uit pakken).Voor de begeleiders koffie/thee en een wafel.De boeren 6 kamp gaat van start met o.a. koe melken, van klap van de zak, de stormbaan en pieperschieten. Pannenkoekenbeslag maken en heerlijk smullen van je zelf gebakken pannenkoeken. Onbeperkt ranja drinken. De begeleiders mogen natuurlijk ook mee eten.In het hooi spelen met onbeperkt ranja en een zakje chips. We kunnen ook nog de echte kalfjes knuffelen en voer geven.13.30 uurIs het alweer tijd om afscheid te nemen.Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van een avontuurlijke dag op de boerderij. Kosten voor een standaard feestje, 3.5 uur speelplezier.15,- per kind, 2 begeleiders inbegrepen.Minimaal 8 kinderenExtra begeleiders  7.50 ppMinder als 8 kinderen dat kan maar erworden 8 kinderen in rekening gebracht.Om het feestje extra feestelijk te maken,kunt u kiezen voor extra’s bij de reserveringBoeren 6 kamp kunt u reserveren vanaf april tot aan de herfstvakantie. Da klap van de hamer kunt u het hele jaar door reserveren.Boeren 6 kamp is voor kinderen vanaf 9 jaar.De klap van de hamer is voor kinderen vanaf 8 jaar.Wij adviseren om speelkleding aan te doen die vies mag worden.Wij organiseren kinderfeestjes het hele jaar door.

Direct reserveren?

Direct reserveren voor deze activiteit? Klik hieronder om voor deze activiteit te reserveren. U wordt dan doorgestuurd naar de reserveringspagina.

Ga dan naar het reserveringsformulier