XXL fun games

Bent u op zoek om heerlijk van de buitenlucht te genieten en toch actief bezig zijn? Dan is XXL Fun games zeker iets voor u. Er worden allemaal spellen gespeeld in een XXL formaat. Twee groepjes tegen elkaar zodat de drang om te winnen steeds sterker word.

XXL Fun games

De groep word verdeeld, zodat u tegen elkaar kunt strijden. Elkaar helpen of juist een beetje dwars liggen, het mag allemaal. Deze middag staat in het teken van gezelligheid en volop genieten van de buitenlucht. Maar ook als het weer niet mee zit hebben we XXL Fungames voor binnen!

Als de teams zijn verdeeld en de spel uitleg is gegeven dan kunnen we beginnen! De spellen die er gespeeld worden zijn o.a. stammetjes schuiven, boerenklomp kegelen, jenga, beker toren stapelen, kersenpitzak werpen, en nog veel meer…..

XXL Fun games is geschikt voor jong en oud. Bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, vriendendag, vrijgezellen feestje, scholen, verenigingen…

Groep vanaf 8 personen spelen in 2 teams tegen elkaar
Groepen vanaf 16 personen kunnen meerdere groepen verdeeld worden zodat ze ook kunnen rouleren
Tijdsduur 2.5 uur
Kosten; 15.- pp

Een hapje en een drankje erbij, dat kan! informeer naar de mogelijkheden of neem kijkje bij een hapje eten en drinken.

Direct reserveren?

Direct reserveren voor deze activiteit? Klik hieronder om voor deze activiteit te reserveren. U wordt dan doorgestuurd naar de reserveringspagina.

Ga dan naar het reserveringsformulier