Creatief met koeien

We gaan koeien schilderen. We beginnen met de ondergrond te schilderen. Terwijl die droogt, gaan we eens even goed naar de koeien kijken hoe ze eruit zien en of ze geknuffeld willen worden. Met een potlood wordt er een schets gemaakt. Als het begin niet zo goed lukt helpen we even. Daarna gaan we met verf er een echt kunstwerk van maken. Laat je zelf verrassen door je eigen creatie!

3D koeien schilderen

We gaan de 3d koe schilderen of versieren met o.a. allerlei mooie glitters en lintjes. We gaan als eerste een laagje grondverf erop zetten om de kleuren mooi helder te krijgen. Dan gaan we even naar de koeien/kalfjes kijken en knuffelen.Als we genoeg ideeën hebben op gedaan gaan weer verder.en als laatste kunnen we er nog mooie glitters en lintjes aan maken.

Klomp schilderen

Je krijgt een blanco klomp en we gaan als eerste een laagje grondverf erop zetten om de kleuren mooi helder te krijgen. Daar kun je een mooie tekening op maken, die gaan we daarna met verf inkleuren.14.00 uurOntvangst met fristi en een wafel.De jarige krijgt een koeienkroon met zijn/haar naam erop (je mag cadeautjes uitpakken).Voor de begeleiders is er koffie/thee met een wafel.We gaan beginnen met het schilderij of met de 3d koe schilderen. Tussendoor gaan we naar de koeien en picknicken in het hooi. Met onbeperkt ranja drinken en een zakje chips.Als er tijd over is kunnen we nog een paar spellen spelen. Pannenkoekenbeslag maken en heerlijk smullen van je zelf gebakken pannenkoeken. De begeleiders mogen natuurlijk mee eten.17.30 uurIs het alweer tijd om afscheid nemen.Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van een super gezellige middag op de boerderij.Het middagprogramma op woensdag, vrijdag en zaterdag is van 14.00u tot 17.30u of van 14.00u tot 18.00u Het zaterdagochtend is van 10.00u tot 13.30u.In de vakantie is het ook mogelijk om op andere dagen een feestje te geven10.00 uurOntvangst met fristi en een wafel.De jarige krijgt een koeienkroon met zijn/haar naam erop (je mag cadeautjes uitpakken).Voor de begeleiders koffie/thee met een wafel.Gaan we beginnen met het schilderij of met de 3d koe schilderen. Tussendoor even naar de koeien en kalfjes. Pannenkoeken bakken en natuurlijk zelf opeten onbeperkt ranja drinken. De begeleiders mogen natuurlijk ook mee eten.13:30 uurIs het alweer tijd om afscheid te nemen.Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van een avontuurlijke dag op de boerderij.Kosten voor een standaard feestje, 3.5 uur speelplezier.17.50 per kind, 2 begeleiders inbegrepenMinimaal 8 kinderenExtra begeleiders  7.50 ppMinder als 8 kinderen dat kan maar erworden wel 8 in rekening gebracht.Om het feestje extra feestelijk te maken,kunt u kiezen voor extra’s bij de reserveringCreatief met koeien kunt u het hele jaar door reserveren.Creatief met koeien is voor kinderen vanaf 7 jaar.Wij organiseren kinderfeestjes het hele jaar door.Wij adviseren om speelkleding aan te doen die vies mag worden.

Direct reserveren?

Direct reserveren voor deze activiteit? Klik hieronder om voor deze activiteit te reserveren. U wordt dan doorgestuurd naar de reserveringspagina.

Ga dan naar het reserveringsformulier