Dagje Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is een dag vol sport en spel. Wil je graag winnen maar ook op een sportieve manier. Dan wordt deze dag een spectaculaire dag. Samen met vrienden of collega’s maak je er een onvergetelijke dag van.

U wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. We gaan de Nederlandse Expeditie Robinson spellen spelen. Kamp Noord en Kamp Zuid. Als je slim bent, zet je dus niet alle sterke personen bij elkaar. Het gaat er ook om dat je vlug, slim en behendig bent. En dat maakt je team sterk. Het spel mag tactisch gespeeld worden, want er kunnen ook mensen weg gestemd of gekozen worden. Je weet nooit hoe het spel verloopt. We gaan o.a. met een mega kattenpult schieten, vuur maken, jazeker we hebben ook een evenwichtsbalk!Heerlijk even een time out, maar de lunch mag zelf maken op je eigen gemaakt vuurtje.Het is weer tijd om de strijd te hervatten. We zijn weer helemaal opgeladen en kunnen er weer tegenaan. Er staan weer een aantal nieuwe uitdagingen te wachten. Met o.a. de ringslang, de touwenloop, wip mikken…… Natuurlijk nemen we tussendoor ook even de tijd om op adem te komen.Etenstijd; U kunt kiezen uit verschillende menu’s:

  • Soep met stokbrood, frietkraam met snacks en satésaus
  • Soep met stokbrood, hartige pannenkoeken
  • Hamburger buffet (2,- meer prijs)
  • Hollandspotje (5,- meer prijs)
  • BBQ (5,- meerprijs)

De drankjes zijn all-in (koffie, thee, frisdrank, wijn, bier).De tijdsduur is 7.5 uur.Kosten p.p. (minimaal 8 personen) 80.-.Heeft u andere ideeën , laat het ons weten.Dan gaan we samen met u een programma opstellen naar uw wensen.

Direct reserveren?

Direct reserveren voor deze activiteit? Klik hieronder om voor deze activiteit te reserveren. U wordt dan doorgestuurd naar de reserveringspagina.

Ga dan naar het reserveringsformulier