Een excursie naar de boerderij

Ziet u ook nog wel eens de koeien in de wei lopen? Dat blijft toch een mooi gezicht. Maar wat gebeurt er verder nog op een melkveebedrijf. Kom gezellig naar boerderij Brugge. Graag willen wij u laten zien waar de melk vandaan komt. Wat de koe en de boer er allemaal voor moeten doen voordat het glas melk bij u op tafel staat.

Van kalf naar koe

Ook in de melkveehouderij is de techniek niet stil blijven staan. Bij ons op de boerderij melken wij met een melkrobot. Verder vertellen wij u alles over de kalfjes. Wat er allemaal gebeurd totdat ze een volwassen koe zijn. In de stal bij de melkkoeien kunt u met eigen ogen zien hoe de koe zijn dag door brengt.  Rustig loopt ze door de stal, kiest haar eigen plek uit om gaan te liggen of staan om te gaan slapen of te herkauwen. Dankbaar gebruik maakt van een massageborstel. Heerlijk haar uier laat masseren en schoonmaken, door de melkrobot, voordat deze de koe gaat melken. En natuurlijk gaan we de melk even proeven.

Zou u dit ook graag een keer willen beleven, kom en reserveer.

Een excursie is vanaf 8 personen,
Duurt 1.5 uur
Kosten; vanaf 8 pers. t/m 15 pers. 8.95
vanaf 16 pers. en meer 7.95

Een hapje en een drankje erbij, dat kan!
informeer naar de mogelijkheden of neem kijkje bij een hapje eten en drinken.

Direct reserveren?

Direct reserveren voor deze activiteit? Klik hieronder om voor deze activiteit te reserveren. U wordt dan doorgestuurd naar de reserveringspagina.

Ga dan naar het reserveringsformulier