Expeditie Robinson

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waar u met al uw collega’s aan kunt deelnemen, echte teambuilding. Om van een vriendendag een onvergetelijke dag te maken. Dat kan met Expeditie Robinson.

Expeditie Robinson 

De Nederlandse Expeditie Robinson. We gaan met mega grote kattenpult schieten, vuur maken en nog veel meer spectaculaire spellen spelen. Het gaat niet alleen om de sterkste maar ook vlug, slim en behendigheid. Kamp noord en kamp zuid strijden tegen elkaar. Tussendoor word er ook gestemd. Als alle spellen gespeeld zijn worden de stemmen geteld en maken we de echte robinson bekend.U wordt ontvangen met koffie/thee. Als de teams gemaakt zijn en de uitleg gegeven is. Kunt u vol enthousiasme gaan strijden. Samen met u maken we er een zeer geslaagde dag van.Expeditie Robinson is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, vriendendag, vrijgezellenfeestje, teambuilding.Expeditie Robinson is voor; minimaal 8 personen.Tijdsduur; 2.5 uurKosten pp; 20.-Een hapje en een drankje erbij, dat kan!informeer naar de mogelijkheden of neem kijkje bij een hapje eten en drinken.

Direct reserveren?

Direct reserveren voor deze activiteit? Klik hieronder om voor deze activiteit te reserveren. U wordt dan doorgestuurd naar de reserveringspagina.

Ga dan naar het reserveringsformulier