Hollands spel parcours

Het spellenparcours loopt dwars door het bos. Wat is nou leuker om lekker actief bezig te zijn in de natuur. Haal het onderste uit de kan en probeer je tegenstander te overtreffen.

Actieve spellen

Het zijn allemaal actieve spellen met o.a. kracht patser, klap van de zak, paaltje hengelen en nog veel meer….De groep word verdeeld in groepjes zodat bij elk spel 2 teams tegen elkaar kunnen strijden. We rouleren met de teams zodat je ook elke keer een andere tegenstander hebt.Bent u met een groep en al een jaartje ouder maar vindt u het toch leuk om een spelletje te doen, geef het aan ons door en wij zorgen er voor dat we de spelletjes aanpassenHollands spel parcours is zeer geschikt voor grote groepen zoals verenigingen, scholen, bedrijfsuitjes of een familiedag.Maar ook met kleine groepjes kun je de spellen actief spelen,  de groep word in tweeën gedeeld zodat elk spel tegen elkaar gespeeld word.minimaal; 8 personentijdsduur; 2 uurkosten; 10.00 ppEen hapje en een drankje erbij, dat kan!informeer naar de mogelijkheden of neem kijkje bij een hapje eten en drinken.

Direct reserveren?

Direct reserveren voor deze activiteit? Klik hieronder om voor deze activiteit te reserveren. U wordt dan doorgestuurd naar de reserveringspagina.

Ga dan naar het reserveringsformulier