Klomp smijten

Klomp smijten, iedereen kan het. Tijdens de eerste worp voelt u het al meteen. Ja dit kan ik ook. U smijt de klomp zo ver mogelijk ondershands vooruit en u ruikt de overwinning al.

Wedstrijdje klompwerpen

De groep wordt verdeeld in 2 teams, om de beurt gooit men de klomp over het parcours van 3 km. De score wordt bij gehouden op een scorebord. Aan het einde word gekeken wie de minst aantal worpen heeft gegooi die wint. We sluiten af met een wedstrijdje klompwerpen. Smijt de klomp onderhands zo ver mogelijk weg. Waar de klomp de grond raakt, die afstand word op gemeten. Wie de klomp het verste weg gooit heeft gewonnen.Wilt u graag wat meer actie tijdens het klomp werpen, dat kan. U krijgt dan een van onze “houtengolfclubs” mee, waarmee u de spelletjes kunt spelen.Klomp smijten; kan al gespeeld worden vanaf 2 personenmin 2 uur 6,- pp met spelletjes 1.50 extraVind u het ook zo gaaf om zelf een kruiwagen met drank mee te nemen. Dat kan!informeer naar de mogelijkheden of neem kijkje bij een hapje eten en drinken.

Direct reserveren?

Direct reserveren voor deze activiteit? Klik hieronder om voor deze activiteit te reserveren. U wordt dan doorgestuurd naar de reserveringspagina.

Ga dan naar het reserveringsformulier