Kwajongens streken

Een super stoer feestje. Je mag je volledig uitleven in het hooi. Wie maakt de grootste en mooiste hut in het hooi?Als eerste gaan we even een hooigevecht houden, daarna gaan we een plek zoeken waar we de hooihut gaan bouwen en bedenken hoe de hut er uit moet komen zien.Met grote pakken hooi, stokken, touw en grote jute lappen ga je aan de slag. Als de hut klaar is gaan we picknicken in de hut. Aan het einde mogen we de hut natuurlijk ook weer slopen, dat blijft altijd leuk.

Kattenkwaad

Dat vindt ieder kind toch kei leuk om wat kattenkwaad uit te halen. We gaan in het bos op zoek naar een tak voor de kattenpult. We moeten wel goed zoeken om zo’n tak te vinden. Deze zagen we dan op maat en maken er een echte kattenpult van. Uiteraard gaan we hem ook uit proberen. Een wedstrijdje blikken schieten.14.00uOntvangst met fristi en een wafel (je mag cadeautjes uitpakken). Voor de begeleiders is er koffie/thee met een wafel.We gaan hutten bouwen of kattenpult maken. Tussendoor een picknick met onbeperkt ranja en een zakje chips. Er is nog tijd om een paar stoere spellen te doen. Even de kalfjes knuffelen en voeren. Pannenkoekenbeslag maken. En heerlijk smullen van je zelf gebakken pannenkoek. Onbeperkt ranja drinken. De begeleiders mogen natuurlijk mee eten.17.30 uurIs het alweer tijd om afscheid te nemen.Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van een avontuurlijke middag op de boerderijHet middagprogramma op woensdag, vrijdag en zaterdag is van 14.00u tot 17.30u of van 14.30u tot 18.00 u. Het zaterdagochtend programma is van 10.00u tot 13.30u. In de vakantie is het ook mogelijk om op een andere dag een feestje te geven.

Het zaterdagochtend programma

10.00 uurOntvangst met fristi en een wafel (je mag cadeautjes uitpakken).Voor de begeleiders koffie/thee en een wafel. We gaan hutten bouwen of kattenpult maken. Tussendoor een picknick met onbeperkt ranja en een zakje chips.Pannenkoekenbeslag maken. En heerlijk smullen van je zelf gebakken pannenkoek. Onbeperkt ranja drinken. De begeleiders mogen natuurlijk mee eten. Tijd om nog een paar stoere spellen te doen en nog even de kalfjes knuffelen en voeren.13.30 uurIs het alweer tijd om afscheid te nemen.Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van een avontuurlijke dag op de boerderij.Kosten voor een standaard feestje, 3.5 uur speelplezier15.- per kind 2 begeleiders inbegrepenMinimaal 8 kinderen,Extra begeleiders  7.50 ppMinder als 8 kinderen dat kan maar erworden wel 8 in rekening gebracht.Om het feestje extra feestelijk te maken,kunt u kiezen voor extra’s bij de reserveringKwajongens streken kunt u het hele jaar door reserveren.Kwajongens streken is voor kinderen vanaf 7 jaar.Wij adviseren om speelkleding aan te doen die vies mag worden.Wij organiseren kinderfeestjes het hele jaar door.

Direct reserveren?

Direct reserveren voor deze activiteit? Klik hieronder om voor deze activiteit te reserveren. U wordt dan doorgestuurd naar de reserveringspagina.

Ga dan naar het reserveringsformulier