Smikkelen en Smullen

Wat kunnen we allemaal van melk maken. Slagroom! We beginnen met het maken van je eigen taartje. Ook boter wordt van de melk gemaakt, daar gaan we koekjes van bakken. De koekjes kunnen we versieren met rozijnen, smarties, suiker……Natuurlijk gaan we met het seizoen mee. Als de Sint weer in het land is maken we pepernoten!

Maak je eigen taartje

14.00 uurOntvangst (je mag cadeautjes uit pakken).We beginnen met eigen te taartje maken en versieren. Natuurlijk mag je hem meteen opeten. Voor de begeleiders is er koffie/thee.Het is tijd om de koekjes te maken en het doosje te versieren waar we de koekjes in stoppen. Tussendoor gaan we ook even naar de koeien en picknicken in het hooi met onbeperkt ranja en een zakje chips. Pannenkoekenbeslag maken en heerlijk smullen van je zelf gebakken pannenkoeken. Onbeperkt ranja drinken. De begeleiders mogen natuurlijk mee eten.17.30 uurIs het alweer tijd om afscheid te nemen.Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten an een avontuurlijke middag op de boerderij.Het middagprogramma op woensdag, vrijdag en zaterdag is van 14.00u tot 17.30u.In de vakantie is het ook mogelijk om op andere dagen een feestje te organiseren.Het ochtend programma is van 10.00u tot 13.30u.10.00 uurOntvangst (je mag cadeautjes uit pakken).We beginnen met eigen te taartje maken en versieren. Natuurlijk mag je hem meteen op eten. Voor de begeleiders is er koffie/thee.Van het deeg maken we super leuke koekjes. Een doosje versieren waar we de koekjes in stoppen. Gaan we de kalfjes knuffelen en voeren. Pannenkoekenbeslag maken en heerlijk smullen van je zelf gebakken pannenkoeken. Onbeperkt ranja drinken. De begeleiders mogen natuurlijk mee eten. In het hooi spelen en picknicken met onbeperkt ranja en een zakje chips.13.30 uurIs het alweer tijd om afscheid te nemen.Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van een avontuurlijke dag op de boerderij.Kosten standaard feestje, 3.5 uur speelplezier17.50 per kind, 2 begeleiders inbegrepenMinimaal 8 kinderenExtra begeleiders  7.50 ppMinder als 8 kinderen dat kan maar erworden wel 8 kinderen in rekening gebracht.Om een feestje extra feestelijk te maken,kunt u kiezen voor extra’s bij de reserveringSmikkelen en Smullen kunt u het hele jaar door reserveren.Smikkelen en Smullen is voor kinderen vanaf 7 jaar.Wij adviseren om speelkleding aan te doen die vies mogen worden.

Direct reserveren?

Direct reserveren voor deze activiteit? Klik hieronder om voor deze activiteit te reserveren. U wordt dan doorgestuurd naar de reserveringspagina.

Ga dan naar het reserveringsformulier