Algemene voorwaarden

Handig

Het ligt er natuurlijk welk thema u kiest maar het kan wel handig zijn om een extra setje kleding en een handdoek mee te nemen. Voor het geval dat u erg nat of vies word.

Eten en Drinken

Heeft er iemand een voedselallergie laat het ons weten. Zodat we er rekening mee kunnen houden en proberen een alternatief te vinden. Het is ook mogelijk voor die persoon die een allergie heeft om zelf eten mee te nemen. Het blijft uit eindelijk wel uw eigen risico en kunnen wij hier niet verantwoordelijk voor gesteld worden. Voor de allerkleinste mag u zelf eten en drinken meenemen. Verder is het niet de bedoeling dat er eten of drinken meegenomen word. Tijdens de spelen word er geen alcohol genuttigd In de pauze kunt u een consumptie nuttige. Het is ten strengste verboden om drug te gebruiken.

Veiligheid

Veiligheid op de boerderij vinden wij heel belangrijk. Wij doen er alles aan om iedereen op een veilige manier aan de activiteiten te kunnen laten deelnemen. Onze boerderij is ook nog steeds een echte boerderij waar we toch dagelijks voor onze dieren moeten zorgen. Er rijden ook tractoren, vrachtwagens en eventueel andere machines rond. Wij willen u er dan ook op wijzen, laat de kinderen nooit zonder toezicht ergens spelen. Als kinderen alleen op de boerderij gaan rond lopen is de kans op ongelukken met tractoren, vrachtwagens, machines en/of dieren vele malen groter. Langs onze boerderij loopt een smal riviertje de Vlier.  Voor de personen met eventueel het ontbreken van een zwemdiploma’s is het geheel op de eigenverantwoording en/of de ouders, familie, school. Een bezoekje aan de boerderij is geheel op eigen risico.

Aansprakelijkheid

Gezelligheid en plezier staan bij ons boven aan. Maar ook de veiligheid is een zeer belangrijk onderdeel, neem daarom ook altijd de instructies van de medewerker van Boerderij Brugge in acht. Tijdens de spelen is het heel belangrijk om aan te geven of u last heeft van een blessure of andere lichamelijke klachten. U bent nooit verplicht om deel te nemen aan de spelen. Het is geheel op eigen verantwoordelijkheid Het is dan beter de groep mee aan te moedigen als dat u een blessure op loopt. Beter voorkomen als letsel op lopen. Alle spullen worden met respect behandelt. Er kan altijd iets kapot gaan, maar als er opzet in het spel is zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor kapotte, vieze en/of zoek geraakt kleding stukken. Laat nooit waardevolle spullen zonder toezicht ergens liggen. Als er kledingstukken en/of andere spullen blijven liggen na uw vertrek en deze worden door de medewerkers van Boerderij Brugge gevonden, dan zullen we proberen dit aan u door te geven. Zodat u de mogelijkheid heeft om de spullen op te halen. Boerderij Brugge en haar medewerkers zijn nimmer aansprakelijk voor vermissing, verduistering, diefstal of schade direct of indirect van of aan goederen van deelnemers.

Betaling

U kunt altijd vrij blijvend een optie of een aanvraag doen. Als u besloten heeft om een boeking te plaatsen gaan de volgende regels van kracht. Per arrangement worden de minimale personen aangegeven komt u met minder personen als aangegeven staan word er wel de minimale aantal in rekening gebracht. Tot 7 dagen voor de datum van de boeking kunt u het aantal personen nog wijzigen. 7 dagen voor de datum van de boeking worden de aantal opgegeven personen in rekening gebracht. Is het aantal personen minder als het opgegeven aantal worden de kosten in rekening gebracht. Is het aantal personen meer als het opgegeven aantal worden ook deze kosten in rekening gebracht. Graag te definitieve aantal 7 dagen voor aanvang per e- mail doorgeven. U ontvangt het factuur, deze word 7 dagen vooraf betaald per bank. Tenzij anders is overeengekomen. Mochten er nog kosten bij komen op de dag van de boeking. Dan worden deze contant betaald voor aanvang van het arrangement. We hebben niet de mogelijkheid tot pinnen.

Annuleren

Als u de boeking wilt annuleren kunt u dat kosteloos tot 30 dagen voorafgaand tot de dag van de boeking. Wilt u annuleren tot 14 dagen voorafgaand tot de dag van de boeking, bent u ons 50% van het factuurbedrag verschuldigd. Wilt u annuleren binnen 14 dagen voorafgaand tot de dag van de boeking, bent u ons het totale factuurbedrag verschuldigd. De arrangementen gaan altijd door. Bij regenachtige dagen word op het moment van aanvang gekeken of het verantwoordelijk is om het arrangement door te laten gaan. Mocht het weer dusdanig slecht zijn zodat de deelnemer in gevaar komt dan word ernaar een alternatief gekeken. We gaan ons uiterste best doen om u toch een gezellige dag te bezorgen. Kiest u een alternatief waarbij de
kosten hoger liggen als afgesproken zullen we de meer prijs in rekening brengen.